Yoga2learn
HOME LEARN YOGA ARTICLES YOGIC FOOD YOGA MUSIC VIDEOS DIRECTORY YOGA STORE
Vrischikasan (Scorpion Pose)
Translate: USA Flag   German Flag   French Flag   Spain Flag   Portuguese Flag   Swedish Flag   Italian Flag   Norway Flag   Korean Flag   Denmark Flag   Russia Flag   Finland Flag   Hebrew Flag   Arabic Flag   Greek Flag   Japanese Flag

Eerste fase : De eerste fase is te knielen op de grond, buig naar voren en plaats de onderarmen op de grond (palmen langzaam). Druk op de grond, met de onderarmen en gooien de benen omhoog en ze rechtzetten. Druk op de grond, met de onderarmen en gooien de benen omhoog en ze rechtzetten. Houd het hoofd boven de vloer en evenwicht.

Tweede fase : Vanaf het bovenstaande standpunt, buig de benen en brengt ze langzaam omlaag over het hoofd, die moet de hele tijd boven de grond, gezicht evenwijdig aan de grond. Langzaam raken de kruin van het hoofd met de voetzolen.

Deze asana geeft maximale buiging van de rug en zorgt voor evenwicht en harmonie aan het gehele systeem. Opgemerkt dient te worden beoefend alleen na het verkrijgen van vaardigheid in het maximum headstand en chakrasana, het wiel pose. Samen met de wervelkolom en ligamenten, deze oefening rekt bijna elke spier van het lichaam en verhoogt het verkeer op elk onderdeel, met inbegrip van de hersenen. Aangezien dit een pose is moeilijk, het duurt een lange tijd tot het bereiken van meesterschap eroverheen.

o (216) 916-6766         o info@yoga2learn.com