Yoga2learn
HOME LEARN YOGA ARTICLES YOGIC FOOD YOGA MUSIC VIDEOS DIRECTORY YOGA STORE
Vrischikasan (Scorpion Pose)
Translate: USA Flag   German Flag   French Flag   Spain Flag   Portuguese Flag   Swedish Flag   Italian Flag   Norway Flag   Korean Flag   Denmark Flag   Russia Flag   Dutch Flag   Hebrew Flag   Arabic Flag   Greek Flag   Japanese Flag

Ensimmäinen vaihe : Ensimmäinen vaihe on polvistua päällä, kumartua eteenpäin ja aseta forearms päällä (kämmenet hitaasti). Paina yhteen forearms ja heittää jalat ylös ja suoristaa ne. Paina yhteen forearms ja heittää jalat ylös ja suoristaa ne. Pidä pää edellä lattiaan ja tasapaino.

Toinen vaihe : edellä kannan, taivuta jalat ja hitaasti tuoda ne alas yli pään, joka on koko ajan oltava maanpinnan yläpuolella, kasvojen rinnalla kentällä. Hitaasti koskettamalla kruunu ja pään kanssa pohjat ja jalat.

Tämä Asana antaa enintään taivutus on selkärankaa ja imparts tasapainoa ja sopusointua, että koko järjestelmä. On harjoiteltu vasta sen jälkeen hankkia enintään kielitaito on päällään ja chakrasana, pyörän aiheuttaa. Yhdessä selkärankaa ja ligaments, tämä käyttää ulottuu lähes joka lihas on kehon ja lisää liikkeeseen joka osaa, mukaan lukien aivot. Koska tämä aiheuttaa on vaikea, se kestää kauan saavuttaa mestaruus yli sen.

o (216) 916-6766         o info@yoga2learn.com