Yoga2learn
HOME LEARN YOGA ARTICLES YOGIC FOOD YOGA MUSIC VIDEOS DIRECTORY YOGA STORE
Bhujangasan (Cobra Pose)
Translate: USA Flag   German Flag   French Flag   Spain Flag   Portuguese Flag   Swedish Flag   Italian Flag   Norway Flag   Korean Flag   Denmark Flag   Russia Flag   Dutch Flag   Hebrew Flag   Arabic Flag   Greek Flag   Japanese Flag

Muunnelma 1 : Lie kuvapuoli alaspäin. Rentoudu kaikki lihakset kokonaan. Aseta kämmenet alas, alle vastaava harteillaan. Nosta pää ja ylempi osa laitoksen hitaasti, aivan kuin kobra nostaa huppu. Bend selkärangan hyvin. Älä nostaa kehon yhtäkkiä kanssa ääliö. Roll takaisin selkärangan hitaasti niin, että voit todella tuntea taivutus on nikamien yksi kerrallaan ja paineen matkustus alaspäin, että kohdunkaulan syövän, selkä ja lanne-alueilla ja lopuksi, että sacral alueilla. Anna laitoksen napa alaspäin, että varpaat kosketa maahan.

Säilyttää aiheuttaa jonkin aikaa, ja hitaasti pudottaa pään vähän. Hengittämään kun mutka taaksepäin, pidä hengenvetoon vaikka siinä asennossa, ja hengittää kun taas tulossa alas. Prosessi toistetaan kuusi kertaa.

Syvät ja pinnallisia lihaksia takana ovat hyvin pehmentänyt. Tämä aiheuttaa vapauttaa tuskan takana, että on ehkä aiheuttanut liikaa töitä. Vatsaontelon lihakset ovat revityt ja siten vahvistaa. Se lisää sisäistä vatsan paineita. Kaikki vatsan sisälmykset on pehmentänyt. Jokainen selkänikama ja sen ligaments on vedetty taaksepäin, ja ne antavat rikas veren tarjontaa. Se lisää kehon lämpöä ja tuhoaa monia vaivoja.

On olemassa monia muunnelmia tässä kobra aiheuttaa, jotta voidaan antaa enintään taivutus on selkärangan.

Bhujangasan on hyötyä erityisesti naisten toning munasarjat ja kohtu. Se on tehokas tonic. Se vapauttaa Amenorrea, Dysmenorrea, leucorrhea, ja useita muita utero-ovarine ongelmia.

Muunnelma 2 : From ensimmäinen kanta kobra aiheuttaa, kasvaa edelleen; pitää kyynärpäät suoraan. Vuonna vaihtelu 1, kyynärpäät eivät ole suoristettu ja sacral alueen selkäranka on taipunut. Vuonna muutos 2, täydellisen taivutukseen liikkuvuus selkärangan alkaen sacral alueen kaulan alueella on tehty.

Vaihtelu 3 : From vaihtelu 2 kobra aiheuttaa, taivuta selkäranka niin paljon kuin mahdollista. Nyt kertainen jalat on polvillaan, jotta varpaat kohti päätä, ja kosketa takana päähän.

o (216) 916-6766         o info@yoga2learn.com